Теронліфанс: близько п'яти млн гривень на нюдсах зібрали для армії

Серед волонтерів Теронліфансу є жінки та чоловіки
Ексклюзив
Теронліфанс: близько п'яти млн гривень на нюдсах зібрали для армії
Гроші, купюри (фото: Парламент.Ua)
30 Березня 2022, 14:32
читать на русском

Теронліфанс - волонтерський рух, який збирає кошти для української армії та на гуманітарні потреби у незвичний спосіб - нюдсами. Назва руху поєднує слова - Тероборона та OnliFans (сайт з оголеними фото з платною підпискою).

Про принцип роботи та успіхи Теронліфансу розповіла одна з волонтерок ексклюзивно для Парламент.UA.

10 березня дівчина вступила у волонтерський рух та вже змогла зібрати для армії понад 800 тисяч гривень (ред. станом на 30.03 сума збільшилася до 1,5 млн гривень).

Загалом Теронліфанс зібрав майже п'ять млн (ред. станом на 30.03 - понад 7,5 млн гривень), - сказала дівчина.

Вона розповіла, що волонтери з Теронліфансу надсилають свої оголені фото в обмін на скріни з переказом коштів на благодійні фонди та інші рахунки, які займаються збором грошей для армії.

Ви надсилаєте мені сьогоднішній донат на армію або будь-яку благодійність ("Госпітальєри", "Повернись живим", квитки в зоопарк, допомога біженцям), я надсилаю нюдс у відповідь, або нюдси. У всіх дівчат різні розцінки, різна кількість нюдсів, але я орієнтуюся по фото на кожні 500 грн, від п'яти тисяч одним платежем можу надіслати ще відео, якщо настрій гарний, - пояснила дівчина.

Волонтерка наголосила, що найбільший скрін, який вона отримувала, був на суму 50 тисяч гривень, тоді як найменший  - 2,5 гривні. Проте за такі гроші вона надіслала ледь прикритий сіточкою пупок.

Також вона розповіла, що є досить багато обману з переказами та скрінами.

Один хлопець підробив скрін на десять тисяч і розсилав різним дівчатам. Після того, як його зловили, заблокував мене і видалив листування. Є хлопці, які розсилають один скрін різним дівчатам, але від незнання правил. Але чесних чоловіків набагато більше, - повідомила вона.
Дівчина додала, що про Теронліфанс дізналася з Twitter, тоді ж вирішала, що може таким чином допомогти українській армії. Вона любить фотографуватися та прекрасно почуває себе оголеною.
Почала так: закинула в Stories (Instagram), що міняю нюдси на донати, але ніхто не писав. Переписувалася в Telegram зі своїм далеким знайомим, сьома вода на киселі, і пожалілася, що ніхто не бере мої нюдси. Він сказав: "Давай я куплю", і купив. Потім я почала писати всім знайомим хлопцям та колишнім і пропонувала. І купували, просила розповсюджувати, а тоді вже сарафанне радіо пішло, - пояснила вона.
Серед волонтерів Теронліфансу є жінки та чоловіки.

Нагадаємо, станом на 21 березня, через застосунок "Дія" на українську армію зібрали понад 165 млн гривень.