Тигренят випустили на прогулянку в зоопарку Китаю - фото

Дитинчатам виповнилося два місяці
Тигренят випустили на прогулянку в зоопарку Китаю - фото
Дитинчата тигрів Фото: China Daily
10 Листопада 2020, 17:33
читать на русском

У зоопарку тематичного парку Joy, розташованому в південно-західному китайському муніципалітеті Чунцин (Китай), випустили на прогулянку чотирьох тигренят.

Тигренята, які з'явилися на світ у середині вересня, вперше покинули свій будинок і вийшли до великого відкритого вольєру, де за ними спостерігали відвідувачі, повідомляє China Daily.

Читайте також

Як повідомляють місцеві ЗМІ, імена тигренятам оберуть найближчим часом за допомогою онлайн-голосування.

Китайські тигри - найбільш мініатюрні представники свого виду. Максимальна вага дорослого самця - 177 кілограммів, а довжина тіла - 2,5 метра.

У минулому році  в зоопарку міста Лоян провінції Хенань народилися шестеро тигренят.

Нагадаємо, у гірському регіоні Великої Британії Озерний Край відкрилося містечко-парк для колючих тваринок.

Містечко вирішили облаштувати через те, що у Британії їжаки перебувають на межі вимирання. Тварин включили до списку зникаючих видів, їхня популяція скоротилася на 98%. Найбільше їжаків гине у період з листопада до квітня, коли тварини впадають у сплячку, тому зоозахисники задумалися над безпечною зимівлею тварин і прийшли до ідеї екопарку.

Активісти встановили у парку ворота, чотири маленьких хатинки з терасами, вуличні ліхтарі і гойдалки.

Захисники тварин запропонували також людям створити у своїх садках маленькі будиночки з пандусами, щоби їжаки могли там перезимувати. Британців також просять відмовитися від шкідливих пестицидів у садах і ретельно оглядати газони перед тим як косити траву.

1