TikTok дозволить користувачам знімати довші ролики

Застосунок повідомить користувача про доступність цієї опції
TikTok дозволить користувачам знімати довші ролики
TikTok (фото: Pexels)
7 Липня 2021, 05:12
читать на русском

TikTok офіційно оголосив, що дозволить користувачам знімати довші ролики. Максимальна тривалість відео зросте до трьох хвилин. Ця функція буде доступною усім користувачам платформи в найближчі тижні.

Про це йдеться у блозі соціальної мережі.

Так, користувачі зможуть завантажувати відеоконтент тривалістю до трьох хвилин. Вперше цю функцію протестували у кінці 2020 року.

Від початку створення соцмережі TikTok обмежував тривалість відео 15 секундами. Минулого року це обмеження скасували й дозволили додавати відео тривалістю до однієї хвилини.

Втім, 60 секунд недостатньо для деяких форматів. Зокрема для покрокових інструкцій з приготування їжі, уроків краси або освітніх матеріалів. Тому платформа вирішила збільшити тривалість роликів до трьох хвилин.

За словами менеджера TikTok Дрю Кірчхоффа, функція створення довших відео дасть авторам "полотно для створення нових або розширених типів контенту на TikTok".

Нагадаємо, що cтрімінговий сервіс Netflix створив свій аналог сервісу коротких відео TikTok під назвою Fast Laughs ("Швидко посміятися"), на якому можна лише дивитись відео, завантажені самим додатком. Користувачі не можуть додавати власні відео.

Читайте також