Netflix запустив свій аналог TikTok - відео

Наразі новий застосунок працює лише на iOS
Netflix запустив свій аналог TikTok - відео
Netflix (Фото автора John-Mark Smith з Pexels)
5 Березня 2021, 05:09
читать на русском

Стрімінговий сервіс Netflix створив свій аналог сервісу коротких відео TikTok під назвою Fast Laughs ("Швидко посміятися"), на якому можна лише дивитись відео, завантажені самим додатком. Користувачі не можуть додавати власні відео.

Про це повідомляє The Verge.

Наразі Fast Laughs працює лише на iOS та виглядає, як окрема вкладка в додатку Netflix. Відео тривають 15-45 секунд. Це короткі фрагменти з комедій, сіткомів та виступів стендап-коміків.

За допомогою цього нововведення Netflix планує змусити користувачів більше дивитися їх. Якщо відео подобається, можна зберегти його назву та подивитися пізніше. А також поширити у соцмережі, вподобати кнопкою"Lol".

В компанії пообіцяли, що найближчим часом почнуть тестувати версію і для користувачів Android.

Читайте також

Зазначається, що створення Fast Laughs хоче позмагатися за користувачів з TikTok. В останніх фінансових звітах Netflix зазначає, що його основним конкурентом є TikTok.

Попри те, що Netflix і TikTok пропонують різний контент, але люди витрачають все більше часу на TikTok, і менше на Netflix.


В Україні не будуть запроваджувати додатковий податок для великих техногігантів, які не є резидентами, а лише змусять їх платити податок на додану вартість з тих електронних послуг, які вони продають на нашій території. Йдеться про податок для користувачів Google, Netflix та Facebook.

1