Тимчасовим в.о. міністра спорту призначили Матвія Бідного

Голосування за нового міністра поки не відбулося
Головне
Тимчасовим в.о. міністра спорту призначили Матвія Бідного
Матвій Бідний
10 Листопада 2023, 10:30
читать на русском

Уряд призначив виконувача обов'язки міністра молоді та спорту. Ним став Матвій Бідний.

Про це повідомляє  Telegram-канал Кабінету міністрів.

"На своєму засіданні 9 листопада Кабмін ухвалив розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків міністра молоді та спорту на заступника міністра Матвія Бідного", - йдеться у повідомленні уряду.

Хто такий Матвій Бідний

Матвій Бідний з 2020 року обіймає посаду заступника міністра молоді та спорту.

До цього працював головним спеціалістом відділу пріоритетних неолімпійських видів спорту департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту, а також директором департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада відправила у відставку Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта.

Офіційною причиною звільнення Гутцайта є суміщення посад міністра і голови НОК України. Реальною причиною називають скандал з рішенням Мінмолодьспорту, яким українським атлетам заборонили змагатися на турнірах з росіянами та білорусами.

Вакантне міністерське крісло, найімовірніше посяде Антон Нікулін, нинішній начальник управління спорту департаменту розвитку Львівської міської ради. За інформацією ЗМІ, 41-річний Нікулін, який є заслуженим тренером України (серед його вихованців – бронзовий призер Токіо-2020 з карате Станіслав Горуна та Галина Мельник) і майстром спорту міжнародного класу.

1