Третій президент України Віктор Ющенко уп'яте став дідом

У Андрія Ющенка народився син
Третій президент України Віктор Ющенко уп'яте став дідом
Віктор Ющенко Фото: https://www.facebook.com/president.ukraine
24 Серпня 2022, 12:41
читать на русском

Третій президент України Віктор Ющенко знову став дідусем - у Андрія Ющенка народився син, якого назвали Андрієм.

Як повідомляє "Таблоїд" про це експрезидент розповів в інтерв'ю Українській Правді.

Андрійко родив Андрійка малого декілька днів назад. Родили вони козарлюгу, Андрія Андрійовича. В Україні, на місці, - повідомив він.

Віктор Бщенко з сином Андрієм та невісткою Оленою Фото: Родина Віктора Ющенка Фото: https://www.instagram.com/olena_yushchenko/

За словами Ющенка, його старший син з дружиною Оленою від часу війни перебувають в Україні і їхній син народився у Києві.

У мене всі діти університетські, то зараз вони приїхали сюди, з батьком, бо канікули в університетах. Христинка складає екзамен сьогодні, Софійка працює тут на хаті з батьком. Дружина із меншим сином в університет поїхали, бо там треба дитині закупити у кімнату зубну щітку, подушку, ковдру, бо така практика, що кімната гола, і мама цим займається, - розказав він.

Ющенка повідомив, що частина його онуків проживає разом з ним:

Я пробую ними керувати... Донька старша приїхала, об’їздила декілька країн по гуманітарному проєкту, приїхала, зараз в теробороні і веде гуманітарний проєкт разом із теробороною, наприклад. Я думаю, що нічого дивного тут нема, як всі.

Родина Віктора Ющенка Фото: https://www.instagram.com/olena_yushchenko/

Нагадаємо, нещодавно третій президент України Віктор Ющенко оголосив про благодійну акцію для українських захисників - він буде надсилати їм на передову мед.

1