Троє іноземців, які мають проблеми з законом, намагались втекти з України

Вони намагались нелегально перетнути кордон в Одеській області та потрапити до Молдови
Троє іноземців, які мають проблеми з законом, намагались втекти з України
Троє іноземців, які намагались втекти до Молдови (фото: dpsu.gov.u)
8 Липня 2021, 16:54
читать на русском

В Одеській області при виїзді з України прикордонники затримали мікроавтобус з трьома іноземцями, один з яких перебуває у міжнародному розшуку.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що мікроавтобус затримали неподалік від села Новоолександрівка під час спроби нелегально перетнути кордон в Молдову. Про можливе порушення завчасно дізналися оперативні співробітники Подільського прикордонного загону та запобігли йому.

Мікроавтобусом керував громадянин Молдови, з ним було ще двоє пасажирів: громадяни Молдови та Грузії.

Як з’ясувалося, громадянина Грузії розшукують правоохоронці за умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене на батьківщині. В міжнародний розшук його подали, коли грузин уже перебував на території України. Саме з цієї причини він вирішив спробувати незаконно перетнути кордон.

Двоє громадян Молдови теж мають проблеми із законодавством. Пасажирка мікроавтобуса нелегально потрапила в Україну, а водій не вибув за межі нашої країни у встановлений термін, - йдеться у повідомленні.

Наразі обставини правопорушення з’ясовуються. До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Нагадаємо, що у Чорнобильській зоні затримали сталкерів з Німеччини та Польщі, їх можуть депортувати з країни.

Читайте також

1