Трьох людей затисло в авто після ДТП на трасі Дніпро-Нікополь - відео

Водій легковика не впорався із кермуванням та влетів у дерево
Трьох людей затисло в авто після ДТП на трасі Дніпро-Нікополь - відео
ДТП з постраждалими Фото: dsns.gov.ua
12 Жовтня 2021, 16:55
читать на русском

У Дніпропетровській області сталася аварія, внаслідок якої трьох людей затисло в салоні понівеченої автівки.

Як повідомляє Служба порятунку, 12 жовтня на автошляху Дніпро – Нікополь, поблизу селища Привільне  сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Skoda Octavia.

За попередньою інформацією водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де протаранив дерево.

На момент зіткнення в транспортному засобі знаходилось чотири людини. Пасажира 2003 року народження від удару викинуло на узбіччя, а ще троє людей знаходились затиснутими всередині понівеченого легковика.

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували двох жінок 1980 року народження та 2003 року народження. Постраждалих передано працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації (стан середньої важкості). Чоловік, якого викинуло з автівки зазнав незначних ушкоджень, тому від госпіталізації відмовився. Також, надзвичайники деблокували тіло без ознак життя водія, чоловіка 1982 року народження, - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, днями у Львівській області поблизу села Ременів (Жовтанецька ТГ), на автодорозі Львів-Кам'янка-Бузька-Луцьк сталася смертельна ДТП.

Читайте також

1