Турист в окупованому Криму перейменував скелю

Інцидент стався в селищі Новий Світ
Турист в окупованому Криму перейменував скелю
Фото: сторінка спільноти “Подслушано Судак”
29 Вересня 2020, 21:59
читать на русском

На одному з диких пляжів Криму відпочивальник забрався на гігантський валун і за допомогою електроінструменту прибив табличку про те, що ця скеля названа в його честь. Акт вандалізму зафіксували місцеві мешканці та виклали фото у соціальні мережі.

Фото: сторінка спільноти "Подслушано Судак"

Інцидент стався в селищі Новий Світ, що на південному сході Криму. Як написала Джемма Владимирова в групі "Судакчане" у Facebook, чоловік пояснив свій вчинок любов'ю до цієї затишної бухти.

Читайте також

Хвилин сорок він свердлив камінь, довбав долотом і "прикрашав" відпочинок всім тим, хто прийшов насолодитися спілкуванням з природою. Після всього ним була прикріплена горезвісна табличка... Він сказав, що готовий відповісти перед будь-яким законом, але як довбав скелю, так і буде довбати, - розповіли очевидці події.

Судячи з фотографій, розміщених у публікації, напівголий чоловік по воді дістався до скелі. З собою у нього були металева драбина і будівельні інструменти в чорному пластиковому пакеті. По сходах він виліз нагору і дістав електродриль. Відтепер там є напис, що ця скеля імені дядька Вени.

Фото: сторінка спільноти "Подслушано Судак"

В адміністрації селища Новий Світ пояснили, що події відбувалися на дикому пляжі в бухті Любові - так називається місце відпочинку на захід від центрального пляжу. Однак про подію там нічого не чули.

Жодної інформації не надходило ані в міське відділення УМВС, ані у відділ курортів і туризму адміністрації Судака, - повідомила влада селища.

За словами начальника відділу ООПТ Судакського головного лісомисливського господарства (ДЛМГ) Тетяни Зорова, співробітники лісової охорони вже виявили на скелі табличку і демонтували її.

1