У Албанії затримали яхту з українцями, у них закінчилось пальне

Місцева поліція підозрює, що яхта могла використовуватися в кримінальних цілях
У Албанії затримали яхту з українцями, у них закінчилось пальне
Яхта (фото: з відкритих джерел)
30 Жовтня 2020, 13:16
читать на русском

В албанському порту Вльора на узбережжі Адріатичного моря затримали яхту з чотирма українцями на борту.

Про це повідомляє місцеве видання DurresLajm.

Зазначається, що українці переконують, що подорожували від турецького узбережжя до Чорногорії, але у них закінчилось пальне, тож вони були змушені причалити у порту Вльора. Проте місцеві правоохоронці сприйняли "вторгнення" як порушення албанського кордону і затримали туристів. Поліція підозрює, що яхта могла використовуватися в кримінальних цілях — наприклад, для контрабанди.

Читайте також

До того ж, Албанія нині відкрита для українських туристів без жодних коронавірусних обмежень – ця країна для України перебуває в "зеленій зоні".

Нагадаємо, що у Вінницькій області поліція затримала зловмисників, які вчинили напад на дільничну виборчу комісію та намагалися заволодіти виборчою документацією.  Затриманими виявились 25 та 29-річні жителі села Нестерварка Тульчинського району. Раніше вони в поле зору поліції не потрапляли, а у момент вчинення правопорушення знаходились в стані алкогольного сп’яніння. Слідством розпочаті кримінальні провадження за статтями про “перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії” та про “погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу”.

1