У Бердянську депутат побив іншого посеред дороги

За допомогою бійки чоловіки з’ясовували, хто має перевагу на дорозі
У Бердянську депутат побив іншого посеред дороги
Поліція (фото: Нацполіція України)
27 Грудня 2021, 07:00
читать на русском

Під час конфлікту на дорозі між двома депутатами Бердянської міської та районної ради сталась бійка. Один з них отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомила пресслужба поліції Запорізької області.

Зазначається, що 25 грудня близько 21.30 поблизу торговельного центру на вулиці Волонтерів міста Бердянськ між пасажиром і водієм двох транспортних засобів стався конфлікт. Під час нього чоловік 1975 року народження завдав кілька ударів по голові своєму опоненту 1978 року народження. У таких спосіб чоловіки з’ясовували хто має перевагу на дорозі.

Співробітники поліції встановили, що обидва учасники є депутатами Бердянської міської та районної ради від різних партій, - йдеться у повідомленні.

В результаті отриманих травм потерпілий звернувся до Бердянської міської лікарні з травмами обличчя. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що у Чернівецькій міськраді 28 вересня сталась штовханина між депутатами. У цей час інші чиновники захищали мера міста від можливого нападу та блокування трибуни.

Читайте також

1