У Бразилії підлітки знайшли колекцію закинутих ретро-автомобілів (фото)

Знайдені автомобілі 1920-1970 років випуску
У Бразилії підлітки знайшли колекцію закинутих ретро-автомобілів (фото)
Citroеn DS (фото: Motor1)
17 Серпня 2021, 17:06
читать на русском

Група 15-річних підлітків проникла на приватну територію в Бразилії та знайшла величезну колекцію закинутих ретро-автомобілів.

Про це повідомляє Motor1.

Транспортні засоби належали колекціонеру, який фактично зберігав там приватний музей. Крім автомобілів, була технічна бібліотека, різні деталі до машин, колекція газових насосів і навіть реконструкція старої кав’ярні, - йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що знайдені автомобілі періоду випуску з 1920-х по 1970-х років, включали Ford Model T і Citroën DS, Chevrolet Corvair, 1952 Chevrolet Styleline, Fiat 124 Sport Coupе, Simca 8, Renault Dauphine, Morris Oxford та Hudson Hornet. На іншому поверсі стояли інші ретро-автомобілі: купе та кабріолет Austin A90 Atlantic,  Chrysler Airflow, купе Ford 1938 та 1940 років, фургон Ford 1951 року, Standard Vanguard, Renault Gordini, Ford Consul, Ford Taunus і навіть триколісний пікап Goliath.

Номерні знаки рідкісних автомобілів вказували, що вони не їздили десятиліттями.

Цей приватний музей ніколи не був доступним для широкої публіки. До 1990-х чи 2000-х років його відвідували лише колекціонери та друзі власника, - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що нині місцева поліція зацікавилася знахідкою.

Нагадаємо, автомобільна компанія Tesla вперше у своїй історії отримала понад мільярд доларів чистого прибутку.

Читайте також

1