Tesla запровадила щомісячну передплату на сервіс допомоги водіям

Вартість передплати становить 199 доларів на місяць
Tesla запровадила щомісячну передплату на сервіс допомоги водіям
Tesla (фото: Pexels)
19 Липня 2021, 21:41
читать на русском

Американський виробник автомобілів Tesla запровадив передплату на свій сервіс допомоги водієві Full Self-Driving.

Про це пише ain.ua.

Full Self-Driving - це набір функцій автопілота: автомобіль може сам прискорюватися, паркуватися, змінювати смугу, гальмувати, приїжджати до водія тощо. Цей додаток продається окремо, за нього необхідно доплачувати 10 тисяч доларів, незалежно від моделі.

Тепер же Tesla дозволяє вибрати інший варіант - місячну передплату. Її вартість становить 199 доларів на місяць. У компанії стверджують, що завдяки цьому функції автопілота зможуть спробувати ті, хто не впевнений у необхідності використання автопілота відразу або не може собі це дозволити.

Передплата доступна власникам авто, на які встановлено систему FSD 3.0. Якщо її немає - додатково її можна докупити за 1500  доларів.

У разі, якщо в автомобілі є пакет Enhanced Autopilot, передплата обійдеться дешевше – 99 доларів.

Якщо функція Full Self-Driving стане непотрібною користувачеві, від неї можна відмовитися в будь-який час.

Нагадаємо, компанія Tesla потрапила в скандал через автомобіль Model S, у якого знизилась місткість акумулятора і швидкість зарядки після оновлення. На компанію подали позов власники їхніх електромобілів, а норвезький суд визнав Tesla винною. Норвезький суд зобов'язав автовиробника виплатити 30 власникам електрокарів по 136 тисяч крон (приблизно 16 тисяч доларів).

Читайте також