У Черкасах депутата ОПЗЖ, який бажає перемоги путіну, облили зеленкою біля СІЗО (фото, відео)

Його підозрюють у підтримці РФ, проте випустили під заставу у 208 тисяч гривень
У Черкасах депутата ОПЗЖ, який бажає перемоги путіну, облили зеленкою біля СІЗО (фото, відео)
Олександр Замирайло / Фото: 18000.com.ua
8 Серпня 2022, 16:46
читать на русском

Депутата від забороненої "ОПЗЖ" Черкаської міської ради Олександра Замирайла, якого 8 серпня випустили під заставу, облили зеленкою просто біля стін СІЗО.

Про це повідомляє місцевий сайт 18000.

Депутата підозрюють у підтримці країни-агресора, а випустили під заставу у 208 тис. грн.

Олександр Замирайло / Фото: 18000.com.ua

Як пише видання, біля пам’ятнику загиблим воїнам Замирайло став на коліно і попросив вибачення.

Я прошу вибачення у всіх воїнів. “Азов”, “Нацкорпус”, “Правий сектор”… Пацани, лишайтесь живими і повертайтесь додому до своїх сімей, – сказав депутат.

Нагадаємо, що 3 серпня Соснівський районний суд Черкас виніс ухвалу, якою обрав запобіжний захід для депутата Черкаської міської ради Олександра Замирайла, підозрюваного у колабораціонізмі та вихвалянні агресії РФ.

Слідство зібрало докази у вигляді задокументованих розмов Замирайла, де він бажає смерті українським воїнам, а також перемоги путіну та п’є разом з дружиною за його здоров’я.

Сам Замирайло у суді факт відповідних розмов не спростовував, але акцентував на їх "приватності". При цьому публічно він виключно за Україну та її суверенітет.

Черкаська прокуратура внесла апеляцію на рішення слідчого судді щодо визначення застави в сумі 208 тис. грн. 4 серпня стало відомо, що за Замирайла внесли заставу.

1