У Черкаській області під кригу провалилися троє людей (оновлено)

Пошуки людей закінчилися трагічно
У Черкаській області під кригу провалилися троє людей (оновлено)
Рятувальники Фото: ДСНС України
25 Січня 2021, 14:38
читать на русском

У Черкаській області троє людей провалилися під кригу на річці Дніпро. Рятувальники знайшли їхні тіла. Серед загиблих: двоє дорослих чоловіків та дитина 2010 року народження.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, інцидент трапився близько 17 години 24 січня.

На р. Дніпро в с. Бучак Канівського району, за свідченнями очевидців, під час риболовлі на відстані близько 250 м від берегу провалилися під кригу три особи, мешканці м. Канів. На березі біля місця події було виявлено автомобіль, - йдеться у повідомленні.

Станом 13:40 водолази підняли на поверхню тіла усіх трьох загиблих.

Пошуки ускладнювали тим, що глибина на якій працювали водолази, становила місцями 20 метрів.

Читайте також

Після повідомлення про подію рятувальниками було обстежено більше кілометра берегової лінії. Від світанку 25 січня на пошуки людей були залучені відділення пошукових водолазно-рятувальних робіт та відділення безпілотних літальних апаратів, - повідомили у Службі прятунку.

У Службі порятунку нагадали, що днями в Одеській області рятували 15 дітей, які  вийшли на лід Дністровського лиману. Після попереджувальних заходів діти зійшли на берег.

Нагадаємо, 11 грудня у Полтаві двоє 12-ти річних дітей випробовували на міцність кригу на місцевому ставку та провалилися. Їх вдалося витягти з води рятувальникам.

31 грудня у Кременчуці Полтавської області двоє дітей на річці провалилися під кригу і потонули.

1