Двоє дітей провалилися під кригу на ставку у Полтаві

Дівчат врятовано, вони отримали загальне переохолодження
Двоє дітей провалилися під кригу на ставку у Полтаві
Порятунок дітей у Полтаві Фото: ДСНС
11 Грудня 2020, 11:24
читать на русском

У Полтаві двоє 12-ти річних дітей випробовували на міцність кригу на місцевому ставку та провалилися.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, свідком події став працівник ДСНС - Юрій Жорняк, водій оперативно-штабного автомобіля.

Він побачив як молодий чоловік біжить до водойми із гілкою в руках. Надзвичайник разом із товаришем кинувся до свого автомобіля, узяв мотузку та поспішив на допомогу.

Читайте також

До двох дівчаток, які почали тонути, чоловіки добралися поповзом та витягли їх на берег. Врятованих оглянули медики та направили до лікарні із попереднім діагнозом - загальне переохолодження, - зазначають у ДСНС.

Нагадаємо, 7 грудня неподалік Яворівського полігону на Львівщині двоє військових – 54-річний прапорщик і 51-річний інструктор з водіння вийшли на риболовлю на озеро.

Читайте також

Раптом під одним із рибалок тріснув тонкий лід і він впав у воду. Його товариш кинувся на допомогу, однак теж не зумів втриматися на кризі й втопився.

У жовтні у Херсонській області жінка втопила 4-річного сина через його тяжку хворобу.

Зі слів жінки, її син від народження страждав на тяжку недугу і нещодавно його стан погіршився. Зневірившись у його одужанні, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала у Скадовський район. Там вони вийшли на зупинці неподалік від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула у воду. Хлопчик втопився, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини виявили у воді біля берега.

1