У Чернігові батько вбив свого семирічного сина: вдарив його 106 разів ножем

Чоловік не усвідомлював своїх дій
У Чернігові батько вбив свого семирічного сина: вдарив його 106 разів ножем
Ніж, кров (Фото: picabu)
26 Травня 2021, 12:37
читать на русском

У Чернігові чоловік вбив свого семирічного сина, завдавши йому не менше 106 разів ножових поранень. Батько не усвідомлював, що робив.

Про це повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що 2 серпня 2020 року підозрюваний на полі поблизу 126-го кілометра автошляху "Київ-Чернігів-Нові Яриловичі" заподіяв своєму 7-річному сину не менше 106 ударів кухонним ножем та 8 ударів тупим предметом в область обличчя, шиї, тулубу, верхніх та нижніх кінцівок, внаслідок чого хлопчик помер на місці події.

Згідно з висновком судово-психіатричної експертизи, підозрюваний на час вчинення вбивства не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними. За своїм психічним станом він становить значну суспільну небезпеку для оточуючих, - йдеться у повідомленні.

Суд задовольнив клопотання прокурора про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 31-річного мешканця міста Прилуки. Чоловіка госпіталізують до закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом. На час апеляційного оскарження він перебуватиме в Чернігівській обласній психіатричній лікарні.

Нагадаємо, що в Києві у Дніпровському районі поліція знайшла тіло вбитого 27-річного киянина з 18 ножовими пораненнями.