У Чернівцях чоловіку присудили півтора року тюрми за крадіжку двох пачок презервативів

Чоловік у березні 2023 року скоїв крадіжку з супермаркету "Метро"
У Чернівцях чоловіку присудили півтора року тюрми за крадіжку двох пачок презервативів
Презервативи (Фото: М24)
15 Червня 2023, 19:55
читать на русском

Жителя Чернівців засудили до півтора року позбавлення волі через крадіжку двох пачок презервативів у місцевому супермаркеті. Чоловік був раніше судимий, він регулярно крав солодощі з різних магазинів. Раніше його засудили до 80 днів громадських робіт, а цього разу суд виніс реальний термін покарання.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Буковинець у березні 2023 року скоїв крадіжку з супермаркету "Метро". Скористався тим, що за ним ніхто не спостерігає, чоловік взяв з прилавка дві пачки презервативів "Durex" і виніс їх попри продавця та охорону.

"Обвинувачений впевнився, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав з прилавка магазину дві упаковки презервативів "Durex Invisible Extra Lube". Вартість товару становить 612 гривень 91 копійки", повідомляється у вироку Садгірського районного суду м. Чернівці від 9 червня 2023 року.

У суді обвинувачений розкаявся і повністю визнав свою вину та попросив суддю суворо його не карати. Однак зважаючи на те, що це вже не перша крадіжка чоловіка, то він отримав реальний термін покарання.

Чоловік вже крав з супермаркету "Метро" солодощі на суму понад 1000 гривень. За цей випадок він отримав 80 годин громадських робіт, однак на їх проходження так і не з'явився. А в березні 2019 року на буковинця була винесена постанова щодо притягнення його до адміністративної відповідальності за крадіжку з магазину "Най-Най" п'яти кіндер-сюрпризів.

Цього ж разу суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік 6 місяців.

Нагадаємо, працівники ДБР викрили та повідомили про підозру запорізькому полковнику ДСНС, який торгував відомчим пальним та наживався на війні. Сума збитків держави складає понад 2,3 млн грн.

1