У Чернівцях помер чоловік після щеплення від коронавірусу

Він мав важкі хронічні серцево-судинні захворювання
Важливо
У Чернівцях помер чоловік після щеплення від коронавірусу
Вакцинація в Україні (фото: УНІАН)
24 Березня 2021, 21:51
читать на русском

У Чернівцях помер чоловік, який раніше вакцинувався проти коронавірусу. Причиною смерті став гострий мозковий інсульт.

24 березня о 7:10 в міській клінічній лікарні №3 р. Чернівці зафіксована смерть провізора аптеки військового госпіталю. За попередньою інформацією, причина смерті - гострий мозковий інсульт, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловік мав важкі хронічні серцево-судинні захворювання, діабет та інші супутні хвороби. Крім цього, вакцинувався від COVID-19 препаратом Covishield/AstraZeneca.

Читайте також

Вакцинацію працівників військового госпіталю здійснювала мобільна бригада. 16 березня о 17:25 чоловіка доставила бригада екстреної медичної допомоги в міську клінічну лікарню №3, де лікувався з приводу інсульту, - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що у чоловіка не було протипоказань до вакцинації. Перед щепленням чоловік почував себе добре, на стан здоров'я не скаржився. До того ж той же день з того ж флакона вакцини були щеплені ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації в інших пацієнтів не зареєстровано.


Контекст. 23 березня в Одеській області раптово втратила свідомість жінка-військовослужбовиця, яка два дні тому отримала щеплення від коронавірусу. Колеги одразу викликали швидку медичну допомогу, однак лікарі констатували смерть.

1