У Чернівецькій області перекинувся автомобіль: загинула дитина

Ще одного маленького пасажира госпіталізували з травмами голови
У Чернівецькій області перекинувся автомобіль: загинула дитина
Фото: cv.npu.gov.ua
11 Травня 2021, 10:56
читать на русском

У Чернівецькій області 10 травня перекинувся легковий автомобіль, в результаті чого постраждали двоє дітей. 10-річна дівчинка загинула, а 11-річний хлопчик - отримав травми голови та забої.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 10 травня в селі Тарашани Чернівецького району поблизу автозаправної станції перекинувся автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував 35-річний водій.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 10-річна пасажирка загинула на місці аварії, а 11-річного хлопчика госпіталізували до лікарні з травмами голови та забоями.

Поліціянти вирішують про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На місці автопригоди працювали співробітники поліції, які встановлювали причини аварії.

Нагадаємо, що 9 травня на трасі Київ-Чоп поблизу розважального закладу "Айвенго" сталася аварія за участі двох автівок - зіштовхнулися Mercedes-Benz Sprinter та Audi.

Загалом загинули двоє людей (з них одна дитина) та ще одна людина була травмована в автомобілі Audi та була травмована одна людина в автомобілі Mercedes-Benz Sprinter.

Читайте також