У центрі Дніпра чоловік вдарив водія легковика домкратом по голові і втік - відео

У місті оголосили план "Перехоплення"
У центрі Дніпра чоловік вдарив водія легковика домкратом по голові і втік - відео
Нападник Фото: Дніпро Оперативний
16 Липня 2021, 15:15
читать на русском

У центрі Дніпра, на перехресті проспекту Дмитра Яворницького і вулиці Шмідта, невідомий чоловік напав на водія автомобіля Chevrolet та втік з місця події.

Як повідомляє "Дніпро оперативний", інцидент стався у четвер, 15 липня. Подію зафіксувала камера відеоспостереження міського Ситуаційного центру.

На відео видно, як невідомий чоловік підбіг до водія автівки, тримаючи у руках невідомий предмет. Після цього він побіг назад та сів у ВАЗ-2106 і поїхав вгору по вулиці Шмідта. У місті поліціянти оголосили план "Перехоплення", аби зловити нападника.

Спочатку повідомлялося, що нападник вистрілив у водія з пневматичної зброї, але у поліції цю інформацію спростували.

Як згодом зазначили в пресслужбі Дніпровського відділу поліції, на дорозі між двома водіями виник конфлікт, під час якого водій ВАЗа напав на водія Chevrolet.

За уточненими даними, нападник не стріляв, а вдарив іншого по голові предметом схожим на домкрат. В результаті цього водій легковика отримав серйозні травми. Потім підозрюваний сів в автомобіль і втік. Наразі поліція розшукує нападника.

Зазначається, що медики швидкої, які приїхали на виклик, надали постраждалому допомогу та госпіталізували його. У якому стані перебуває водій, наразі не відомо.

Нагадаємо, що 24 квітня у центрі Дніпра кілер застрелив водія позашляховика Toyota Land Cruiser 200 та втік з місця події. У цей час в автівці перебувала маленька дитина.

Читайте також

1