У центрі Петербурга кінь відкусив носа п`яному молодику

Нетверезий чоловік хотів розцілувати тварину
У центрі Петербурга кінь відкусив носа п`яному молодику
Кінь (Фото: pexels)
11 Грудня 2020, 00:00
читать на русском

У центрі російського Санкт-Петербурга кінь відкусив носа п`яному 25-річному молодику, коли той поліз до тварини цілуватися.

Про це пише місцеве видання "Фонтанка".

Як повідомили виданню в ГУ МВС Санкт-Петербурга, близько опівночі 10 грудня молодик добряче напідпитку на перехресті вулиці Бєлінського і Літєйного проспекту причепився до вершниці на коні й поліз цілуватися з твариною. Жінка попередила шукача пригод, що кінь може вкусити, однак молодика це не зупинило. Кінь думав недовго і відкусив чоловікові носа. Потерпілого доправили до лікарні.

Поліціянти, коментуючи це випадок, жартують, що хлопець ще легко відбувся, адже якби обнімав коня ззаду, то удар від копит мав би важчі наслідки за косметичний дефект від укусу.

Читайте також

Нагадаємо, 54-річний мешканець Нікополя (Дніпропетровська область) постраждав від укусу павука. Йому довелося ампутувати обидві ноги. Постраждалий - учасник бойових дій в Афганістані, ветеран прикордонних військ - займався обрізанням винограду на дачі, де і був укушений невідомим павуком.

26 жовтня у Єгипті під час снорклінгу на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала українська родина. Після нападу акули на курорті в Єгипті місцевий гід втратив ногу, а 12-річний українець частину руки.

Під час розслідування міністерства стало відомо, що на туристів напала 2-метрова довгокрила акула, одна з найбільш небезпечних для дайверів.