У Дніпрі легковик врізався у сміттєвоз: загинула молода дівчина (відео)

Ще трьох людей доставили до обласної лікарні
У Дніпрі легковик врізався у сміттєвоз: загинула молода дівчина (відео)
Смертельна ДТП у Дніпрі Фото: dp.dsns.gov.ua
25 Вересня 2021, 19:12
читать на русском

У Дніпрі сталась смертельна ДТП, за участі легкового автомобіля та сміттєвоза. Загинула молода дівчина, ще троє людей отримали травми різного ступеня важкості.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталась 25 вересня. О 00:36 рятувальники отримали повідомлення про аварію на проспекті Гагаріна Соборного району міста Дніпро.

На місці події було встановлено що легковий автомобіль Mitsubishi Evolution виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся зі сміттєвозом "МАЗ", внаслідок чого водія та трьох пасажирів легковика затисло металевими конструкціями понівеченої автівки.

За допомогою гідравлічного різака та розтискача, надзвичайники зрізали передні та задні двері, центральні стійки автомобіля та кермову колонку, деблокували трьох постраждалих та вивільнили тіло загиблої дівчини, 2001 року народження, - йдеться у повідомленні.

Врятованих двох молодих чоловіків та дівчину доставили до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова. Водій та пасажир автомобіля "МАЗ" не постраждали.

Нагадаємо, що поблизу Луцька автомобіль Volkswagen Passat врізався у вантажівку MAN TGX, унаслідок чого водій легкового авто загинув на місці ДТП.

Читайте також

1