У Дніпрі порушення карантину в кафе закінчилося стріляниною і різаниною

Кафе-порушник працювало всю ніч
У Дніпрі порушення карантину в кафе закінчилося стріляниною і різаниною
Стрілянина в Дніпрі (Фото: Нацполіція)
28 Листопада 2020, 21:58
читать на русском

У Дніпрі у кафе, яке, порушуючи карантин, працювало всю ніч, трапився конфлікт між відвідувачами, який закінчився стріляниною та різаниною.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Дніпропетровської області.

Конфліктна ситуація біля кафе на вул. Короленка виникла близько 5-ї ранку.

Як з’ясували поліцейські заклад, попри карантинні обмеження, працював вночі за попередньою домовленістю з адміністрацією. П’ятеро  відпочивальників потрапили до кафе через службові двері. Під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка, внаслідок якої 37-річний охоронець отримав вогнепальні поранення та був доставлений до лікарні. Ще три відвідувачі кафе отримали ножові поранення і теж були ушпиталені.

У кафе провели обшук. З місця злочину  вилучені гільзи від травматичної зброї. Поліція з’ясовує всі обставини події та осіб, причетних до хуліганських дій, розпочато відповідне кримінальне провадження.

Також  встановлено, що з початку листопада під час проведення профілактичних заходів поліцейські зафіксували 8 фактів порушень карантину з боку адміністрації зазначеного закладу. За фактами виявлених правопорушень складено  5 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП.

Читайте також

Нагадаємо,  в ніч з 6 на 7 листопада біля одного із розважальних закладів м. Першотравенська під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла бійка через неприязні відносини, яка переросла у стрілянину. В результаті четверо потерпілих, які виявилися молодими спортсменами, отримали вогнепальні поранення.