У Дніпропетровській області двоє хлопців гралися гранатою, діти у лікарні

Граната вибухнула у руках дітей
У Дніпропетровській області двоє хлопців гралися гранатою, діти у лікарні
Вибух гранати (фото: пресслужба поліції)

У місті Кам’янське Дніпропетровської області двоє дітей отримали травми через вибух запалу від ручної гранати. Діти у лікарні, а поліція веде розслідування. Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Поліція відкрила кримінальні провадження за фактом травмування двох дітей у місті Кам’янське. Попередньо встановлено, що під час гри у хлопців у руках вибухнув запал від ручної гранати, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Як відомо, подія сталася 9 січня близько 19:00. У результаті вибуху 14-річний та 6-річний хлопці отримали травми рук, живота та обличчя. Наразі їх обох доправили до обласної дитячої лікарні.

Встановлено, що вибух стався за місцем мешкання родини 6-річної дитини, де перебував у гостях підліток. За цим фактом слідчі Південного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями ККУ- ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною). У рамках розслідування будуть встановлені обставини злочину та походження боєприпасу, - повідомили у поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у смт Сарата Одеської області 17-річному юнакові відірвало руку через вибух гранати, яку він знайшов у чужому автомобілі.

1