У Дніпропетровській області пожежа забрала життя трьох дітей

Причини пожежі встановлюють фахівці
У Дніпропетровській області пожежа забрала життя трьох дітей
Пожежа (Фото: ДСНС)
16 Листопада 2020, 10:03
читать на русском

У селі Бикове Криничанського району Дніпропетровської області пожежа забрала життя трьох дітей, найстаршому з яких було лише п`ять років.

Про це повідомив на сторінці у Facebook начальник управління державної служби з надзвичайних ситуацій Дніпропетровської області Андрій Кульбач.

За його словами, зайнялося в середині приватного будинку по вулиці Молодіжній. У цей час вдома перебували троє дітей 2015, 2017 та 2019 років народження. Усі вони загинули.
Пожежа також знищила домашнє майно, перекриття та дах будинку.

Причина пожежі наразі встановлюється правоохоронцями.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Шевченківському районі Києва у квартирі на 12 поверсі багатоповерхівки сталася пожежа, рятувальники знайшли там тіло чоловіка.

Зазначалося, що у 12-поверховому житловому будинку, в одній із кімнат квартири на 12 поверсі виникла пожежа на площі 30 кв. м, вогонь перекинувся на балкон. Рятувальники евакуювали 20 мешканців будинку, з яких 8 дітей.

Також днями у місті П'ятра-Нямц на півночі Румунії у лікарні, де лікують хворих на коронавірусну інфекцію, сталася пожежа. В результаті щонайменше 10 пацієнтів загинули у вогні, ще семеро осіб дістали вкрай серйозні ушкодження.

1