У Дрогобичі підпалили автівку кандидата на посаду голови ОТГ

Потерпілий заявив, що раніше він отримував погрози
Важливо
У Дрогобичі підпалили автівку кандидата на посаду голови ОТГ
Фото: поліція

У Дрогобичі близько 9 ранку 19 жовтня невідомий підпалив автівку кандидата на посаду голови Дрогобицької окремої територіальної громади.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Сьогодні, 19 жовтня, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 47-річного мешканця міста Дрогобич, кандидата на посаду голови Дрогобицької ОТГ, про те, що близько дев’ятої години ранку невідомий чоловік підпалив його автомобіль Мерседес, який він залишив на вулиці Грінченка у Дрогобичі, - йдеться у повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група Дрогобицького відділу поліції. Правоохоронці встановлюють обставини, а також особу, причетну до скоєння злочину. Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації події.

Читайте також

Своєю чергою, кандидат Андрій Веселий на своїй сторінці у Facebook наголосив, що пов'язує цей напад зі своєю політичною діяльністю, а саме - участю у виборах.

Раніше невідомі знищували мою агітацію, а нещодавно я отримав погрози у смс з вимогою зняти свою кандидатуру. Звертаюсь до своїх конкурентів з вимогою повернутись до цивілізованих методів ведення боротьби, - написав він.

Нагадаємо, 8 жовтня у Миколаєві невідомі спалили авто місцевого активіста, кандидата до міськради Дениса Жело.

1