У Греції відкриють перукарні та книгарні на свята

Іншим закладам не дозволять працювати
12 Грудня, 09:27

Влада Греції вирішила дозволити роботу перукарень та книгарень під час різдвяного сезону. Однак, більшість інших роздрібних магазинів будуть закритими.

Про це повідомляє видання Reuters.

Також школи, ресторани залишаться закритими до 7 січня. Тим часом, церкви будуть відкриті тільки для різдвяних і Богоявленських мес 25 грудня і 6 січня, з обмеженою кількістю вірян.

Сезонні магазини знову відкрилися в понеділок 7 грудня, але інші роздрібні магазини залишаться закритими для громадськості на невизначений термін.

Читайте також

Як відомо, у Греції за весь час пандемії Covid-90 підтвердили 121 тисячу випадків захворювання коронавірусом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що працівники культури в Німеччині провели акцію протесту проти заборони працювати в умовах пандемії та вимагають подальшої державної фінансової допомоги.

Також повідомлялося, що у Латвії у 12 районах навколо Риги запровадили нові карантинні обмеження. Їх посилили у тих муніципалітетах, де 14-денний приріст заражень коронавірусом на 100 тисяч населення перевищував на 50% середні показники в країні.

Читайте також наш ексклюзивний матеріал про карантин: Епідеміолог, економіст та політолог - про введення післяноворічного локдауну