У Греції відкриють перукарні та книгарні на свята

Іншим закладам не дозволять працювати
У Греції відкриють перукарні та книгарні на свята
Греція, карантин (Фото: Giannis Papanikos / AP)
12 Грудня 2020, 09:27
читать на русском

Влада Греції вирішила дозволити роботу перукарень та книгарень під час різдвяного сезону. Однак, більшість інших роздрібних магазинів будуть закритими.

Про це повідомляє видання Reuters.

Також школи, ресторани залишаться закритими до 7 січня. Тим часом, церкви будуть відкриті тільки для різдвяних і Богоявленських мес 25 грудня і 6 січня, з обмеженою кількістю вірян.

Сезонні магазини знову відкрилися в понеділок 7 грудня, але інші роздрібні магазини залишаться закритими для громадськості на невизначений термін.

Читайте також

Як відомо, у Греції за весь час пандемії Covid-90 підтвердили 121 тисячу випадків захворювання коронавірусом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що працівники культури в Німеччині провели акцію протесту проти заборони працювати в умовах пандемії та вимагають подальшої державної фінансової допомоги.

Також повідомлялося, що у Латвії у 12 районах навколо Риги запровадили нові карантинні обмеження. Їх посилили у тих муніципалітетах, де 14-денний приріст заражень коронавірусом на 100 тисяч населення перевищував на 50% середні показники в країні.

Читайте також наш ексклюзивний матеріал про карантин: Епідеміолог, економіст та політолог - про введення післяноворічного локдауну