У громадському транспорті Києва підключають маршрути, на яких можна буде розрахуватися карткою

Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою - 8 гривень
У громадському транспорті Києва підключають маршрути, на яких можна буде розрахуватися карткою
Валідатор (Фото: Віталій Кличко Телеграм)
15 Жовтня 2022, 16:30
читать на русском

Відсьогодні в наземному комунальному громадському транспорті столиці розпочали підключення маршрутів, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет з функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах.

Сервіс дозволяє користуватися також і застосунком Київ Цифровий, і карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою - 8 гривень. Якщо у вас є право на безкоштовний проїзд, на вашій Картці Киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга.

Оплата проїзду банківською карткою вже доступна в автобусах за маршрутами: 6, 21, 41, 46, 50, 59, 61, 70, 73, 79, 98, 99, 101, 102, 103, 114.

Упродовж двох-трьох наступних тижнів система працюватиме вже на всіх маршрутах та всіх видах комунального наземного громадського транспорту.

Нагадаємо, з 7 жовтня водіям у громадському транспорті буде заборонено відтворювати у салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, окрім інформації про поїздку.

1