У харківській багатоповерхівці бійцівський пес пошматував двох людей

Власники собаки зловживають алкоголем і не доглядають тварину
У харківській багатоповерхівці бійцівський пес пошматував двох людей
Стафф-тер`єр (Фото: Зооварта)
23 Липня 2021, 00:05
читать на русском

В одному з багатоквартирних будинків у Харкові бійцівський пес породи стаффордшир-тер'єр пошматував двох людей у під’їзді.

Відео з місця події з’явилось у місцевому Telegram ХС | Харьков.

За словами авторів ролика, власники собаки зловживають алкоголем і не доглядають за твариною належним чином, через що між сусідами по дому виникають регулярні конфлікти.

Вранці, 22 липня, господарка квартири запросила в гості пару – жінку і чоловіка. Але, як тільки відчинилися двері, з оселі вирвався пес і накинувся на гостя. Собака розірвав чоловікові стопу, руки та обличчя. На відео видно доріжку з крові вздовж сходів та двох поранених, чоловік лежав нерухомо. Свідки викликали медиків.

На місце події також приїхали поліціянти, які допомагали лікарям "швидкої" виносити постраждалих з під’їзду.

Свідки кажуть, що ще якийсь час після нападу пес бігав по під’їзду, через що людям довелося ховатися у квартирах. На власників собак неодноразово скаржилися до правоохоронців, проте ті нічого не вдіяли.

Нагадаємо, в Овідіопольському районі Одеської області чоловік нацькував на одного поліцейського собаку, а іншого побив. Щоб відбитися від собаки, 25-річний напарник знешкодив собаку з табельної зброї.

Читайте також

1