У Харківській області зіткнулись Toyota і Daewoo: загинуло три людини

Поліція відкрила кримінальне провадження, а водія автомобіля Toyota взяли під варту
У Харківській області зіткнулись Toyota і Daewoo: загинуло три людини
ДТП на трасі Чугуїв-Мілове (фото: ДСНС)
2 Червня 2021, 13:09
читать на русском

У Харківській області на трасі "Чугуїв-Мілове" сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті зіткнення двох автомобілів загинуло три людини, ще один чоловік отримав поранення.

Про це повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області та поліція Харківської області.

Зазначається, що ДТП сталося 1 червня близько 15:30 в районі 20 км траси "Чугуїв- Мілове", неподалік селища Чкалівське Чугуївського району Харківської області.

Зіткнулись автомобілі Toyota Hilux, який рухався зі сторони міста Куп’янська у напрямку Харкова, та Daewoo Lanos, що рухався у зустрічному напрямку.

Смертельні травми отримав 59-річний водій легковика та дві жінки – пасажирки транспортного засобу 50 і 42 років. Постраждав також 52-річний водій Toyota, його доставили до лікарні, - йдеться у повідомленні.

Рятувальникам довелося за допомогою спецінструменту вирізали тіла загиблих з розбитої автівки. А водія автомобіля Toyota затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, днями у Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Легковий автомобіль Skoda Felicia зіткнувся з вантажівкою, в результаті чого загинуло дві людини.

Читайте також