У Харкові мати з двома дітьми показово викинули закордонні паспорти (відео)

Жінка посилала державу, через те, що її вдруге не випустили до Туреччини
У Харкові мати з двома дітьми показово викинули закордонні паспорти (відео)
Паспорт Фото: ЦНАП kyivcnap.gov.ua
18 Травня 2021, 19:00
читать на русском

У Харкові жінку з двома дітьми прикордонники не випустили до Стамбула. Розлючена жінка викинула паспорти і змусила це зробити обох дітей.

Відповідне відео виклали у соціальних мережах.

На відео жінка розповіла, що вона вдруге разом з дітьми намагалася вилетіти до Стамбула, але "через грьобані українські закони" не змогла цього зробити.

Ми сьогодні не полетіли до Стамбула. Ми не змогли полетіти через певні причини українського законодавства. Вдруге купуємо квитки, - заявила жінка і викинула свій паспорт, а її діти свої.

Після цього діти вочевидь підібрали свої паспорти і мати змусила їх викинути документи на камеру вдруге.

Україно, спасибі, і йди-но ти в д*пу. Пішла ти в д*пу, - сказали діти і ще раз викинули паспорти.

Прессекретар Державної прикордонної служби Андрій Демченко заявив, що інцидент стався в аеропорту Харкова 17 травня, звідки українка разом з двома своїми дітьми, що не досягли 16-річного віку, планувала полетіти в Стамбул.

Згоди на виїзд дітей за кордон від їхнього батька жінка не мала. Вона пояснила, що батько дітей іноземець. В такому випадку прикордонники не вимагають згоди, однак це повинно підтверджуватися записом про батька у свідоцтві про народження дитини. Його жінка також не надала, - пояснив він.

За словами Демченка, після отримання відмови в перетині кордону жінка покинула лінію паспортного контролю, однак свого невдоволення прикордонникам вона не висловлювала.

Нагадаємо, мешканець Запорізької області 40 років жив без документів. Коли чоловік звернувся по допомогу до міграційної служби, то мав на руках лише довідку про звільнення. Як з’ясувалося, він не лише ніколи не отримував свідоцтва про народження, а й взагалі в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян відсутній актовий запис про його народження. Після тривалих перевірок чоловікові вдалося отримати паспорт громадянина України.

Читайте також

1