У Харкові на Великдень закриють кладовища з міркувань безпеки

Рішення було прийнято через посилення ворогом ракетних атак, а також ударів БпЛА по критичній та цивільній інфраструктурі міста
У Харкові на Великдень закриють кладовища з міркувань безпеки
Кладовище (фото з відкритих джерел)
23 Квітня 2024, 21:50
читать на русском

У Харкові на Великдень, 5 травня, вхід на міські кладовища, а також меморіальні комплекси, які підпорядковуються комунальному підприємству (КП) "Ритуал", буде закритий.

Про це повідомляє Telegram-канал Харківської міської ради.

Як відзначили в КП "Ритуал", рішення було прийнято через посилення ворогом ракетних атак, а також ударів БпЛА по критичній та цивільній інфраструктурі міста.

Зокрема відповідно до рекомендацій Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС), в місті триває заборона на відвідування:

  • міського кладовища №13 (вул. Пушкінська, 108);
  • міського кладовища №15 (пров. Володі Дубініна);
  • міського кладовища №17 (вул. Курочкіна Гора,1);
  • Польського меморіалу жертвам тоталітаризму (Харківське шосе).

Детальну інформацію про режим роботи кладовищ можна отримати:

  • за телефоном: 16-40, (057) 712-10-34;
  • офіційних сторінках КП "Ритуал".

Нагадаємо, протягом останніх тижнів ворог посилив удари по Харківській області. Лише вчора, 22 квітня, росіяни завдали ракетного удару по телевежі міста.

22 березня була зруйнована Зміївська ТЕС, яка є найбільшою станцією у Харківській області та однією з найбільших в Україні. Після масштабного обстрілу України 22 березня Харків залишився без світла. Мер Харкова Ігор Терехов заявив про руйнування ТЕЦ та трансформаторних підстанцій.

Читайте також

1