У Харкові не транслюватимуть відомості про рух громадського транспорту в мережі Інтернет

Це буде зроблено з міркувань безпеки
У Харкові не транслюватимуть відомості про рух громадського транспорту в мережі Інтернет
Метрополітен Фото: Парламент.UA
26 Січня 2024, 08:40
читать на русском

У Харкові зробили важливе попередження для пасажирів громадського транспорту. Трансляція відомостей щодо пересування міського транспорту припинено з міркувань безпеки.

Про це йдеться у повідомленні Харківського метрополітену у Telegram.

У зверненні до пасажирів зазначається, що усі відомості про пересування в мережі Інтернет стануть недоступними.

До уваги користувачів сервісів для відстеження руху громадського транспорту! З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет", - вказано в оголошенні.

Також в метрополітені попередили, що відслідковування місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу стане недоступним.

"Про відновлення вказаної функції буде повідомлено додатково. Приносимо вибачення за тимчасові незручності!" - зазначили у КП "Харківський метрополітен".

Нагадаємо, Харківський метрополітен був відкритий в 1975 році та став другим в Україні. Зараз до послуг пасажирів три активні лінії та 30 станцій з трьома підземними пересадочними вузлами в передмісті.

На початку повномасштабного російського вторгнення рух метрополітену не здійснювався три місяці, а станції використовувалися як бомбосховища. Зараз метрополітен працює в штатному режимі.