У Харкові рашисти розстріляли чергу людей, які намагалися отримати гумдопомогу - фото

Під час трагедії загинули шестеро мирних жителів, ще 17 - поранені
Головне
У Харкові рашисти розстріляли чергу людей, які намагалися отримати гумдопомогу - фото
Трагедія у Харкові Фото: t.me/suspilnekharkiv
24 Березня 2022, 20:37
читать на русском

Рашисти обстріляли мирних мешканців Харкова, які стояли біля відділення "Нової пошти", щоб отримати гуманітарну допомогу.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

За його словами, внаслідок обстрілу шестеро людей загинули, а 15 отримали поранення.

Трагедія сталася 24 березня в районі вулиці Академіка Павлова.

Росіяни зі зброї дальньої дії обстріляли пункт "Нової пошти", біля якого харків’яни отримували гуманітарну допомогу. За попередніми даними, загинули 6 мирних жителів, ще 15 - поранені, їх госпіталізували до лікувальних установ. Кількість жертв встановлюється, - написав він (досьє Олега Синєгубова).


Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що кількість поранених збільшилася до 17.

Стояла черга і туди прямо з "Градів" були спрямовані міни, які розірвалися. Сьогодні шість загиблих, 17 поранених людей, які доставлені зараз до лікарень, їм надається допомога. Поранення дуже серйозні. Ні на секунду ніхто не припиняє обстрілу Харкова і ви бачите, що сьогодні страждає мирне населення, - розповів він.

Пізніше стало відомо, що обстріл було здійснено із систем залпового вогню "Ураган". Цю інформацію "Суcпільному" підтвердили у ДСНС.

Раніше російські окупанти обстріляли людей, які стояли в черзі до магазину у Сєвєродонецьку. А у Чернігові бойовики розстріляли людей, які стояли в черзі за хлібом.

Читайте також