У Харкові затримали коректувальника ударів російських ракет: відео допиту

Тварюці запропонували за 40 тисяч гривень здати координати важливих об'єктів
У Харкові затримали коректувальника ударів російських ракет: відео допиту
Авіаудар по багатоповерхівці Харкова Фото: ДСНС
11 Березня 2022, 14:50
читать на русском

У Харкові поліція затримала коректувальника ударів російських крилатих ракет по місту.

У мережі опублікували відео допиту потвори.

Харківська поліція затримала п##араса, який працював на РФ, за 40 тис. гривень коригував удари крилатими ракетами по місту, - йдеться в описі відео.

Як повідомила генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова, тварюка з Харкова отримула 25 лютого дзвінок на мобільний від невідомої їй на той момент особи.

Тварюка, що телефонувала, представилася громадянином РФ і запропонувала винагороду в розмірі 40 тисяч гривень за надання важливої інформації - відзначити в електронному вигляді координати розташування об’єкту критичної інфраструктури міста, а саме хлібзаводу "Салтівський" та ФЕД (військовий об’єкт).

Скотина з Харкова охоче приймає пропозицію і отримує на банківську карту обіцяні 40 тисяч грн, - зазначила Венедктова.

Вона додала, що 1 березня російськими збройними силами було нанесено артилерійські удари, відповідно до координат, поряд з одним із об‘єктів.

От як вербують: супутникове стеження, шантаж, сім’ю в заручники, ідеологічні міркування, могли б подумати ви… Ага - 40 тисяч гривень … ціна тварюки в базарний день.

Ця недолюдина затримана нашими органами. Відповість за все, - зазначила генпрокурорка.

Нагадаємо, що у Верховній Раді України підтримали законопроєкт №7116 "Ні кроку назад!", який пропонує давати довічне ув'язнення за державну зраду та диверсію в умовах воєнного стану.

Читайте також

1