У Херсонській області гірлянда спалила новорічну ялинку дотла

Правоохоронці з'ясували, що навмисного підпалу не було
У Херсонській області гірлянда спалила новорічну ялинку дотла
Ялинка після пожежі (фото: hr.npu.gov.ua)
19 Грудня 2020, 15:49
читать на русском

У Херсонській області новорічна ялинка повністю згоріла від вогників, які її прикрашали.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області.

18 грудня пізно ввечері в районному центрі сталося загоряння головної новорічної ялинки міста Чаплинці, яка була встановлена на майданчику поблизу будинку культури.

Начальник місцевого відділення поліції Сергій Ященко повідомив, що інформація про подію надійшла за кілька хвилин до опівночі від місцевих мешканців, які відпочивали біля святкової ялинки.

Читайте також

З отриманих показів правоохоронці попередньо з'ясували, що навмисного підпалу не було. Це підтверджується й відеозніманням молодих людей, які на той час були біля ялинки. На відео зафіксовано, що полум’я почало розповсюджуватися по поверхні штучної ялинки на висоті кілька метрів від землі.

За попередніми висновками загоряння сталося внаслідок замикання електроконтактів новорічної гірлянди, - йдеться у повідомленні.

В результаті пожежі ялинка повністю згоріла.

Нагадаємо, що у Криму водій мікроавтобуса підпалив свій транспортний засіб з пасажирами всередині. Одній людині вдалось вибратись. За попередньою інформацією, водій автобуса заблокував двері зсередини й підпалив горючу рідину.

Під час підпалу та пожежі у транспорті знаходились люди, точна кількість яких невідома. Серед пасажирів була й дружина власника автомобіля, якій вдалося вибратись з авто. Вона отримала серйозні опіки.

1