У Хмельницькій області чадним газом отруїлися п'ятеро людей

Серед постраждалих - троє дітей
У Хмельницькій області чадним газом отруїлися п'ятеро людей
Машина швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
18 Жовтня 2020, 22:18
читать на русском

У Хмельницькій області через порушення правил експлуатації пічного опалення, отруїлись чадним газом та госпіталізовані п'ятеро осіб, серед них - троє дітей.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

18 жовтня до ДСНС надійшла інформація, що у с. Копачівка Волочинського району в приватному житловому будинку внаслідок отруєння чадним газом (порушення правил експлуатації пічного опалення) постраждало 5 осіб, з них 3 дитини (2004, 2005 та 2009 р.н.), яких в задовільному стані госпіталізовано до лікарні, - повідомили рятувальники.

Читайте також

Нагадаємо, 10 жовтня у Львові у квартирі багатоповерхового будинку в результаті отруєння чадним газом загинула людина. Ще двох осіб шпиталізували до лікарні.

Як відомо, інцидент стався у квартирі по вулиці Олени Степанівни. В результаті отруєння просто на місці загинув чоловік 2002 року народження.

Зазначається, що квартира обладнана двофункціональним газовим котлом. Подачу газу до квартири припинили комунальники. Всі обставини інциденту уточнюються.

Довідка: чадний газ — безбарвний, дуже отруйний газ без запаху. Утворюється внаслідок неповного згоряння пального в автомобільних двигунах та опалюваних приладах, які працюють на вугіллі або на інших видах природного палива.

1