У Хмельницькій області чоловік погрожував медикам та стріляв у поліцейських

Чоловік не хотів їхати в лікарню через хворобу
У Хмельницькій області чоловік погрожував медикам та стріляв у поліцейських
Рушниця фото: нацполіція
14 Грудня 2020, 18:25
читать на русском

У Хмельницькій області у селі Богданівка 39-річний чоловік погрожував медикам рушницею та відкрив вогонь по правоохоронцях.

Про це повідомляє Національна поліція.

Медиків викликала мати чоловіка через загострення його здоров'я. Однак чоловік не хотів госпіталізації та зустрів медиків з рушницею в руках. Коли на місце події прибули бійці КОРДу та спецназ, чоловік почав стріляти в їх бік. Загалом він здійснив близько 20 хаотичних пострілів з двох рушниць, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели штурм та затримали чоловіка, не застосувавши при цьому ні зброї, ні спецзасобів. У ході спецоперації ніхто не постраждав.

Читайте також

Чоловіка затримали, зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Правоохоронці планують призначити амбулаторно-психіатричну експертизу.

Крім того, поліція порушила справу за фактом замаху на вбивство працівника правоохоронного органу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 9 до 15 років ув'язнення або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що у Броварах Київської області вітчим погрожував своїй жінці та неповнолітньому сину гранатою, аби вони не покинули його.

1