У Ілона Маска та канадської співачки Граймс є таємна дитина на ім'я Техно

У засновника Tesla та SpaceX виявили таємною дитину
У Ілона Маска та канадської співачки Граймс є таємна дитина на ім'я Техно
Ілон Маск
11 Вересня 2023, 22:36

Американський мільярдер Ілон Маск та його колишня кохана, канадська співачка Граймс (справжнє ім'я Клер Еліс Буше) таємно народили третю дитину.

Про це йдеться у ще не опублікованій біографії Маска, написаній журналістом Уолтером Ісаасоном, повідомляє The New York Times.

Згідно з біографом, третя дитина пари - хлопчик, його звуть Техно Механікус, але близькі коротко називають його Тау. У статті NYT не наводяться подробиці, де і коли він з'явився на світ, молодший або старший за інших дітей Маска і Граймс. Незрозуміло також, чи міститься така інформація у біографії.

З урахуванням Техно Механікусу у засновника Tesla та SpaceX є 10 біологічних дітей від трьох різних жінок. З Граймс він має ще двох спільних дітей: сина X A-12 і дочку Exa Dark Sideræl, яку виносила сурогатна мати.

Підприємець також має п'ятеро дітей від першого шлюбу з письменницею Джастін Вілсон.

А минулого року стало відомо, що 2012-го у Маска таємно народилися близнюки від топ-менеджерки його компанії Neuralink Шівон Зіліс.

У 2019 році на всесвітній конференції в Шанхаї, присвяченій штучному інтелекту, мільярдер висловив свої побоювання з приводу народжуваності.

"Я стурбований питанням народжуваності. На противагу думці багатьох про те, що на планеті дуже багато людей, я вважаю, що це застарілий погляд. Думаю, найбільша проблема, з якою зіткнеться світ у наступні 20 років, — демографічний колапс. Хочу підкреслити, що саме демографічний колапс, а не вибух", - сказав він тоді.

Нагадаємо, американський підприємець і мільярдер Ілон Маск оголосив про запуск власної компанії, яка займатиметься дослідженням штучного інтелекту.

Читайте також

1