В Індії хлопця, який хотів зґвалтувати дівчину, змусили прати і прасувати одяг усіх жінок селища

Примусові роботи хлопець виконуватиме пів року
В Індії хлопця, який хотів зґвалтувати дівчину, змусили прати і прасувати одяг усіх жінок селища
Індійська жінка (Фото: picabu)
2 Жовтня 2021, 08:25
читать на русском

У штаті Біхар на північному сході Індії 20-річного хлопця визнали винним у сексуальних домаганнях і зобов’язали пів року безплатно мити й прасувати одяг усіх жінок села, де він живе.

Про це повідомляє AFP.

20-річного Лалана Кумара арештували у квітні 2021 року за спробу зґвалтування дівчини. Суд визнав його провину, але замість тюрми призначив йому унікальне покарання, врахувавши, що Кумар заробляє пранням одягу на життя.

Із відповідним клопотанням до суду звернувся захисник Кумара, пише The Hindu. Так чоловік хоче показати свою повагу до жінок. Щоб суд переконався у виконанні вироку, Кумар повинен отримати відповідний документ у влади селища.

Усі жінки в селі раді рішенню суду. Воно є історичним і сприятиме зростанню поваги до жінок і допоможе захистити їхню гідність, — прокоментував голова села Насіма Хатун.

Кумар також має заплатити 10 тисяч рупій штрафу (3 570 гривень).

The Hindu нагадує, що цей суддя раніше вже ухвалював як мінімум один оригінальний вирок. У серпні 2021 року він відпустив з-під варти чоловіка за умови, що той заплатить за освіту п’ятьох бідних дітей, а їхні батьки підтвердять це перед судом.

Нагадаємо, кілька тижнів тому на Рівненщині у розважальному комплексі чоловік зґвалтував 13-річну дівчинку.

Читайте також

1