У Карпатах температура опустилася до восьми градусів морозу

У горах зберігається сніголавинна небезпека
У Карпатах температура опустилася до восьми градусів морозу
Карпати (Фото: Фейсбук)
23 Квітня 2021, 12:34
читать на русском

В українських Карпатах температура повітря опустилася до восьми градусів морозу, у найближчі дві доби очікується посилення холодів.

Про погоду в горах розповіли рятувальники Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту у Фейсбуці.

Станом на 09:05, 23.04.2021 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями, вітер північно-західний 5-7 м/с., температура повітря -8°С, - написали вони.

Крім того, за повідомленням Держслужби з надзвичайних ситуацій, у високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей зберігається високий третій рівень сніголавинної небезпеки.

Нагадаємо, у п‘ятницю, 23 квітня, в Україні почнеться похолодання, на ґрунті та в повітрі очікують заморозки до -3 градусів. 23 квітня температура повітря у західних та північних областях різко знизиться і вдень становитиме лише +7°...+12°.

Вночі 24 квітня заморозки очікуються у західних та північних областях, у південних і центральних областях - на поверхні ґрунту 0°...-5° - I рівень небезпечності, жовтий.

Вночі 25-27 квітня в Україні, крім півдня, очікуються сильні заморозки у повітрі 0°...-3° - II рівень небезпечності, помаранчевий.

Читайте також

1