У Києві чоловік посварився з дружиною і підпалив маленького сина у ліжку

Пізніше стало відомо, що 35-річний чоловік забрав дитину в гості, а коли мама прийшла забирати 6-річного хлопчика, батько її не пустив до квартири

На проспекті Правди, 31-А, у Києві на сьомому поверсі неадекватний чоловік після сварки з дружиною підпалив ліжко з 6-річною дитиною. Дитина задихнулася в диму.

Про це повідомив ресурс dtp.kiev.ua. 

На місце прибули пожежники, поліція і карети швидкої допомоги.

Серйозна пожежа спалахнула щойно на 7-поверсі у багатоквартирному домі на проспекті Правди, 31А. За попередньою інформацією, власник квартири самостійно підпалив помешкання. В один із моментів, він виліз у вікно і пожежні йому кричали «відкрий двері», а він їм у відповідь сказав «сейчас, еще 5 минут»...Кажуть, що є загиблі, в тому числі - дитина (яка була у квартирі) та сам чоловік. Інформація уточнюється.

Gepostet von Киев Оперативный am Montag, 5. Oktober 2020

За інформацією видання "Київ.Оперативний", після підпалу чоловік виліз у вікно, пожежні йому кричали: "Відчини двері!", а він їм у відповідь сказав "Зараз, іще 5 хвилин".

Пізніше стало відомо, що 35-річний чоловік забрав дитину в гості, а коли мама прийшла забирати 6-річного хлопчика, батько її не пустив до квартири.

Він запустив чадного газу у квартиру та підпалив ліжко дитини. 

Батько виявився колишнім військовим. Підозрюваного затримали правоохоронці.

Читайте також

Водночас у поліції поінформували, що інформація про пожежу у квартирі надійшла до столичної поліції сьогодні о 20:40. За викликом негайно виїхали наряди поліції, рятувальники та медики.

Після гасіння пожежі у квартирі виявили тіло дитини. Окрім цього, у помешкані перебував 35-річний батько загиблого хлопчика, який неадекватно поводився і відмовлявся відчиняти двері рятувальникам та правоохоронцям. Його затримали. Наразі з ним проводяться слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про “умисне вбивство”.

Нагадаємо, у Гусятинському центрі зайнятості у Тернопільській області 59-річний чоловік підпалив себе через відмову у нарахуванні пенсії.