У Києві чоловік розбещував 12-річну дівчинку

Йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі
У Києві чоловік розбещував 12-річну дівчинку
Наручники (фото: Pexels)
14 Вересня 2021, 11:42
читать на русском

У Києві поліція затримала 32-річного чоловіка, який вчинив розпусні дії щодо 12-річної дівчинки.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції.

Дівчата на вулиці познайомились з чоловіком. Під час спілкування він придбав алкоголь та запропонував малолітнім пройти у закинуту будівлю, де вони тривалий час розпивали спиртні напої. Згодом одна з дівчат пішла з недобудови, а зловмисник, залишившись з іншою наодинці, вчинив розпусні дії відносно неї - сказав начальника Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Зазначили, що зловмисником виявився 32-річний киянин, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Слідчий за погодженням із Подільською окружною прокуратурою міста Києва повідомив фігуранту про підозру у вчиненні злочину та наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі, - додав Трембіцький.

Також поліцейські хочуть притягнути чоловіка до кримінальної відповідальності за втягнення малолітніх у пияцтво. Санкція найбільш тяжкого злочину передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Херсонщині чоловік, який раніше був судимий за вчинення злочину проти статевої недоторканості, зґвалтував 12-річну дівчинку.

Читайте також

1