У Києві іномарка вискочила на зустрічну смугу та влетіла у бетонозмішувач: є жертва

Від отриманих травм власник легковика загинув на місці
У Києві іномарка вискочила на зустрічну смугу та влетіла у бетонозмішувач: є жертва
ДТП у Києві Фото: kyiv.npu.gov.ua
12 Жовтня 2021, 09:45
читать на русском

У Святошинському районі Києва сталась смертельна ДТП, загинув водій іномарки Mitsubishi.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що водій автомобіля Mitsubishi виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з великогабаритним транспортним засобом. Від отриманих травм власник іномарки загинув на місці.

Автопригода сталась ввечері 11 жовтня на вулиці Оборони, що у Святошинському районі столиці. На місці події працювали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Водій автомобіля Mitsubishi, 1976 року народження, рухаючись у напрямку села Білогородка, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з бетонозмішувачем "КАМАЗ". Від отриманих травм власник легковика помер на місці, - йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди.

Нагадаємо, 20 вересня на 152 км автодороги Київ-Чоп у Житомирській області сталася ДТП за участі 15-річного водія - постраждали чотири людини.

Читайте також

1