У Києві легковик зіткнувся з автобусом: понад 20 постраждалих (фото)

Водію легковика загрожує до восьми років позбавлення волі
У Києві легковик зіткнувся з автобусом: понад 20 постраждалих (фото)
ДТП у Києві, фото поліція
19 Вересня 2022, 19:13
читать на русском

Сьогодні, 19 вересня, у Києві легковик "Mercedes-Benz" не дотримався безпечної дистанції та в'їхав у автобус, що рухався попереду, в результаті чого водій маршрутного таксі не впорався з керуванням та наїхав на електроопору. В ДТП постраждали 23 людей, зокрема, троє дітей.

Про це повідомили в поліції Києва у Facebook.

Подія сталася сьогодні, близько 09.00 на Повітрофлотському проспекті у Солом’янському районі. На місце події негайно виїхали слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції, патрульні поліцейські та швидка медична допомога. Попередньо встановлено, що керманич автомобіля "Mercedes-Benz" не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у маршрутне таксі, яке рухалось попереду. Внаслідок зіткнення, водій автобуса не впорався з керуванням та наїхав на електроопору зовнішнього освітлення, - йшлося в повідомленні.
У результаті ДТП постраждали 23 пасажирів автобуса, зокрема, троє неповнолітніх. Їх із різними травмами доставили до лікарень.

Своєю чергою 28-річного водія легковика затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, - додали в поліції.

Нагадаємо, ввечері, 15 вересня, сталася ДТП за участі військового автомобіля. В результаті загинуло четверо людей, зокрема, дитина.

Читайте також

1