У Києві на День Незалежності пройде фестиваль повітряних куль

На виставковому полі ВДНГ працюватимуть 15 куль
У Києві на День Незалежності пройде фестиваль повітряних куль
Повітряна куля фото: Parlament. UA
13 Серпня 2021, 13:32
читать на русском

У Києві 23 та 24 серпня 2021 року українці матимуть змогу покататись на повітряних кулях на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ).

Про це повідомляють організатори фестивалю "Монгольф’єрія. Я – громадянин", який присвячений до 30-річчя Незалежності України, передає УНІАН.

Зазначається, що протягом двох днів на виставковому полі ВДНГ працюватимуть 15 повітряних куль. Після заходу сонця аеростати будуть світитися вогнем у супроводі світлових прожекторів. Учасники фестивалю зможуть насолодитися видовищним шоу та здійснити підйом на повітряній кулі.

В програмі фестивалю заплановані виступи артистів, унікальна вистава повітряних гімнастів, DJ-сет та інші культурно-розважальні заходи, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський розповів, як Україна святкуватиме 30-річницю незалежності.

За його словами, 23 серпня відбудеться саміт Кримської платформи, на який запросять іноземних лідерів. У національному заповіднику "Софія Київська" 23 серпня відбудеться "Київський саміт перших леді та джентльменів".

У цей же день в усіх регіонах країни піднімуть великі прапори. Планується концерт в Оперному театрі, де будуть виступати іноземні знаменитості.

24 серпня відбудуться військові паради, в Одесі та у Києві - на Майдані Незалежності. Увечері на Олімпійському у Києві виступлять зірки української естради. В небі чотирнадцять парашутистів станцюють гопак.

Читайте також

1