Зеленський наказав провести парад військових на День Незалежності

Організацію та проведення військового параду поклали на Кабмін
Зеленський наказав провести парад військових на День Незалежності
Президент України Володимир Зеленський (фото: з відкритих джерел)
21 Жовтня 2020, 17:26
читать на русском

У Києві до тридцятиріччя незалежності України відбудеться військовий парад на Хрещатику та Майдані Незалежності у 2021 році.

Відповідний указ сьогодні підписав президент України Володимир Зеленський.

Організацію та проведення військового параду до 30-ї річниці незалежності поклали на Кабінет міністрів України.

Також 24 серпня наступного року відбудуться урочистості за участі представників органів державної влади та місцевого самоврядування, іноземних держав, міжнародних організацій, духовенства та громадськості.

Крім того, планується покладання квітів до пам'ятників, пам'ятних знаків, місць поховань видатних українських діячів, борців за незалежність України, учасників війни на Донбасі.

Читайте також

Нагадаємо, що вселенський патріарх Варфоломій має намір відвідати Україну наступного року. Візит Варфоломія може відбутися на День Незалежності, якщо стабілізується епідемічна ситуація. Про візит було домовлено під час поїздки президента Володимира Зеленського  (досье Володимира Зеленського) до Туреччини.

Цього року на День Незалежності у Києві не було військового параду, натомість відбувся спільний виступ українських зірок та марш за участі ветеранів ООС і громадських активістів. Своєю чергою, президент Володимир Зеленський присвоїв почесне звання Героя України трьом громадянам.

1