У Києві не планують цьогоріч відкривати пляжний сезон

Також у столиці заборонили катання на човнах і водних мотоциклах
У Києві не планують цьогоріч відкривати пляжний сезон
Пляж, Київ
19 Травня 2023, 18:51
читать на русском

У столиці не планують відкривати пляжний сезон, киянам та гостям міста рекомендують утриматись від відвідування пляжів.

Про це пише  Київська міська державна адміністрація у Telegram із посиланням на відповідне рішення Ради оборони міста.

Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, на тлі постійних атак ворога на столицю киянам і гостям міста наполегливо радять поки не відвідувати пляжі та інші зони відпочинку, оскільки там відсутні укриття і сховища.

Рада оборони Києва вирішила також заборонити навігацію річкових, малих, спортивних суден, водних мотоциклів і засобів для розваг на водних об’єктах столиці під час війни.

На час воєнного стану заборонено навігацію для річкових, малих, спортивних суден, водних мотоциклів та засобів для розваг на водних об’єктах у межах столиці. Відповідне рішення прийнято Радою оборони міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що дозвіл на плавання суден на водних об’єктах, за зверненням суб’єктів господарювання, буде надавати КМВА за погодженням з Командуванням угрупування сил і засобів оборони Київ.

Нагадаємо, раніше в ОК "Південь" повідомили, що на Одещині та Херсонщині на курортний сезон цьогоріч розраховувати не варто через обстріли та мінування.

Торік курортного сезону на пляжах Одеської області та Одеси, а також Миколаївщини та Херсонщини також не було. Люди гинули від ворожих мін, які викидає не берег, або які дрейфують у морі. 

Читайте також

1